Ampumapäällikkökilpailu 2004

Jo ensimmäisen kerran järjestetty Kerkesix Ampumapäällikkökilpailu osoittautui jälleen loistavaksi tapahtumaksi. Kaikkiaan 10 kilpailijaa oli kokoontunut Halkiaan mittelemään halutusta Ampumapäällikön tittelistä.

Ampumamestaruus koostui kahdesta erillisestä lajista: kainalotrapista ja ilmakivääriammuntasta. Kainalotrapissa ammuttiin haulikolla 25 laukausta ja tavoitteena oli osua 25:n kiekkoon. Jokaisesta osumasta sai kaksi pistettä, jolloin kokonaistulokseksi oli mahdollista saada 50 pistettä. Ilmakiväärillä ammuttiin 5 laukausta 12 pisteen tauluun, joten maksimipisteet tässä lajissa oli 60 pistettä. Ampumapäällikkö-arvonimen voitti kilpailija joka sai suurimman yhteispistemäärän.

Haulikkoammunta ammuttiin ulkona ja vaikka sää olikin tuulinen, oli se tuulinen kaikille tasapuolisesti. Myöskään pienet kuurosateet eivät haitanneet toimintaa. Kiekot hajosivat vaihtelevasti mutta hauskuutta ei kisasta puuttunut.

Haulikkokierrosten jälkeen kilpailukeskus siirtyi Halkian toimipisteen sisäampumaradalle, jossa suojassa sateelta ja tuulelta ammuttiin ilmakiväärikierros. Ampumaradalla tehdyn remontin jäljiltä tilassa oli vielä vähän rakennustelineitä ja pölyä... Joka ei estänyt kilpailijoita antamasta parastaan.

Verissäpäin käydyn kilpailun jälkeen Flash ja Dale olivat järjestäneet saunaa ja iltapalaa. Oivallista!

Kainalotrap kolmen kärki

  1. Flash 28 pistettä
  2. Jappe 20 pistettä
  3. Dale 14 pistettä

Ilmakivääri kolmen kärki

  1. Tero 44 pistettä
  2. Flash 40 pistettä
  3. Passe 33 pistettä

Ampumapäällikkö kolmen kärki

  1. Flash 68 pistettä
  2. Tero 46 pistettä
  3. Jappe 41 pistettä