Harvaluodon melonta 3.-4.6.2011

Kuvituskuva kirjoitukselle Harvaluodon melonta 3.-4.6.2011

Pihvi järjesti Turun suunnalla melontatuokion 3.-4.6.2011. Ohjelmassa oli kiertää Harvaluoto meloen. Ja jotta matka ei olisi liian rasittava väliin oli järjestetty yöpyminen makkaranpaistopaikan luona. Kansalaisen karttapaikalta voi käydä katsomassa karttaa alueesta.

Melomaan lähdettiin Kaarinan Voivalasta puoli kahdeksan maissa. Kesä kun oli, niin valoa riitti myöhään yöhön. Ensimmäinen tauko otettiin Kuusiston piispanlinna raunioilla, jotta ulkopaikkakuntalaiset turistit saivat tutustua Varsinais-Suomen kulttuuriseen historiaan.

Matka jatkui hyvällä menolla Harvaluoto kiertäen vastapäivään ja Korkiahuhdanmäen eteläpuolella sijaitsevalle leiripaikalle saavuimme 22.40. jossain vaiheessa oli hieman tuulenvirettäkin tuntunut, mutta iltaa kohti ilmanvire oli tyyntynyt. Nuotiokatoksessa oli majoittuneena myös pääskyveijari, jota ei pahemmin tuntunut haittaavan meidän kokkaustoiminta. Pientä iltapalaa (makkaraa ja leipää) tuulensuojaan ja pötköttämään.

Seuraavan päivänä aurinko paistoi vähintään yhtä kuumasti. Ei ollut taaskaan valittamista säässä. Leppoisasti meloen etenimme kohti retken aloitus- ja päätöspistettä.

Ei ollut turha reissu.