Kerkesix laskiaistapahtuma 2004

Kerkesix ry:n Laskiaistapahtuma Vantaan Martinlaakson Raappavuorella alkoi puolilta päivin suunnattomalla roudausoperaatiolla, kun osallistujat siirsivät pulkkamäen maastoon suunnattoman määrän tarpeellista tavaraa. Iltsun rakentamalle nuotiopohjalle sytytetty tuli lämmitti ja antoi tilaisuuteen olennaisesti kuuluvan savun hajun levitä ympäristöön.

Mäkeä laskettiin pulkilla, liukureilla ja joskus myös ilman mitään apuvälinettä, mutta suurimman suosion sai kuitenkin Peten paikalle tuoma metsäkoneen sisärengas, joka puutteellisista ohjausominaisuuksista huolimatta oli huippu vekotin. "Donitsilla" laskut olivat vauhdikkaita ja jopa neljä veijaria pystyi laskemaan mäkeä yhtä aikaa.

Kaikkinensa alaspäin meneminen oli vauhdikasta, mutta takaisin ylös palaaminen vaatikin jo vähän ponnisteluja, etenkin jos mukana kulki "Donitsi".

Ja koska ulkoillessa kuluu valtaisasti energiaa, oli Teron keittämä hernekeitto tarpeellinen tankkaus. Jälkiruoaksi Emmi oli leiponut ja täyttänyt laskiaispullia jotka tarjoiltiin kaakaon kanssa. Suuri virhe oli tapahtua siinä vaiheessa nuotio saatiin käyntiin ja huomattiin ettei makkaraa ollut alueella. Onneksi paikalle oli vielä tulematta Antti ja Katja, jotka pelastivat päivän noutamalla pakettikaupalla MAKKARAA (ei siis lihaa...) ja elämä alkoi taas hymyillä.

Laskutoiminnan käynnistyttyä uudelleen saatiin aikaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita, takavoltteja pusikkoon ja pehmeitä putoamisia Ilarin päälle. Jälleen kerran juhlakansa viihtyi hyvin ja oli onnellisia. Kiitos kaikille paikallaolijoille.