Kerkesix laskiaistapahtuma 2006

Perinteet velvoittavat ja siksi laskiaistapahtuma järjestetään vaikka telkkarista tulisi mitä. Toki jääkiekon olympialoppuottelu Suomi-Ruotsi aiheutti sen, että ohjelma saatiin muokattua kompaktimpaan muotoon. Kaikki tarpeelliset elementit olivat jälleen mukana ja kuvio vedettiin kellontarkan aikataulun mukaan kahteen tuntiin valmiiksi.

Sää oli järjestetty parhaalla mahdollisella tavalla aurinkoiseksi ja lämpimäksi. Mäki oli siis liukas ja nopea. Erilaisia laskuvälineitä oli taas raahattu paikalle ja niillä saikin itsensä rikki joko pelosta tai sitten vain putoamalla hyppyristä häntäluu edellä maahan.

Huolto pelasi jälleen varmoin ottein. Hernekeitto oli kuumaa kuten myös kaakaokin ja makkarat toivat ateriaan tukevuutta. Laskiaispullat oli tänä vuonna täytetty vadelmahillolla ja kermavaahdolla, mikä ei tuntunut haittaavan ketään paikalla olijoista.

Jos jotain jäi kaipaamaan niin viimevuotinen lumiukko oli hieno suoritus. Ehkä ensivuonna on jälleen aikaa päästää taiteellinen puoli valloilleen.