Tuskaretket ry 10 vuotta

Tuskaretket ry täytti 10 vuotta ja juhlallisuudet tapahtumaan liittyen järjestettiin 1.10.2011 Turussa. Juhlaan oli kutsuttu myös edustus Kerkesix ry:stä. Viralliseen delegaatioon kuului hallituksen puheenjohtaja Jappe ja hallituksen jäsen Flash. Juhlassa käytiin läpi Tuskaretkien historiaa kuvin, filmein ja tarinoin. Erinomaisia kertomuksia mielenkiintoisista reissuista. Joitakin täkyjä jäi mieleen kokeiltavaksikin... Näistä reissuista voi käydä lukemassa raportteja Tuskafoorumilta.

Tuskaretket ry:n sääntöjen mukaan: "Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kokeilevaa retkeily- ja liikuntaharrastusta perinteitä kunnioittaen sekä herättää kiinnostusta niihin." Koska Tuskaretket ry on 10 ensimmäisen vuoden aikana venyttänyt ja muokannut tapoja retkeillä, käyttämällä erilaisia tapoja liikkua retkeillä ja elää, Kerkesix huomioi Tuskaretkiä kahdella tavalla:

  • 2,0 kg:n pajavasara kaiverruksella: "10-vuotiaalle Tuskaretket ry:lle 1.10.2011 Kerkesi ry", jotta Tuskaretket voisivat jatkossakin muokata retkeily- ja liikuntamaailmaa uudenlaiseksi.
  • 50,00 EUR stipendi osoitettavaksi Tuskaretket ry:n hallituksen valitsemalle sopivalle taholle, jonka katsotaan edistäneen/edistävän kollektiivista tuskaperäistä kokemusta sen yhteishenkeä kasvattavassa muodossa.

Jatkossakin yhdistyksiemme on tarkoitus tehdä toimintavaihtoa ja näillä näkymin seuraavan kerran vierailemme Turussa TalviTuskaSikaTriathlon VII:n merkeissä.

Vielä kerran onnittelut ensimäisestä 10 vuodesta.