Kerkesix ry:n ensimmäinen vuosijuhla 27.11.2004

Marraskuun viimeisenä lauantaina yhdistyksen jäsenet kokoontuivat päättämään ensivuoden toiminnasta ja samalla juhlistamaan Kerkesix ry:n ensimmäistä vuotta. Kokous pidettiin ja päätökset saatiin aikaan. Kokouksen jälkeen paikalle ehti vielä muutama innokas, jolloin tapahtumassa oli paikalla lähes puolet yhdistyksen jäsenistöstä.

Juhla noudatteli vuosijuhlan perinnettä sisältäen niin ruokailua, puheita, musiikillista ja liikunnallista ohjelmaa ja ansioituneiden muistamista. Juhlan alkaessa ilta seitsemältä ruokailulla alkuruokana tarjottu tomaattikeitto teki kauppansa nälkäiselle juhlakansalle paremmin kuin hyvin. Ateria eteni tämän jälkeen pääruokaan, jolloin paikalle saapui perunamuusin kanssa tarjottu poron palapaisti. Etukäteen oli menun ilmoitettu sisältävän jälkkärrrrrriyllärrrrrin, joka paljastui lopulta Piparkakku-suklaajäädykkeeksi. Toinen ylläri oli samaan aikaan tarjoiltu suklaalta ja mintulta maistuva kermalla koristeltu lämmin juoma.

Puheosuudessa istuva puheenjohtaja Pasi kertasi seuran alkuvaiheita perustamiskokouksesta nykytilaan. Se miten yhdistys sai alkunsa ja minkälaisia kehitysuria on kuljettu oli varmasti uudemmille jäsenille mielenkiintoista kuultavaa. Puheen lopulla puheenjohtaja myönsi tunnustuspalkintona seuran eteen tehdystä työstä monitoimityökalun Japelle.

Tämän jälkeen Ilari jakoi palkinnot kategorioissa Vuoden Vaeltaja, Vuoden Suunnistaja, Vuoden Kiipeilijä ja Vuoden Meloja. Palkinnot ovat ikuisesti kiertäviä kiertopalkintoja, jotka tänä vuonna myönnettiin seuraavasti ja seuraavin perustein.

  • Vuoden Vaeltaja - Tero. Osallistunut vuoden aikana sekä lumikenkävaelluksen että erävaelluksen suomenmestaruuskilpailuihin, sekä läpäissyt vuoden aikana Sysimustan Satkun kahdesti.
  • Vuoden Suunnistaja - Cake. Teki Jukolan viestissä loistavan suorituksen ja yllätti kaikki muut niin positiivisesti, ettei muu joukkue ehtinyt edes vaihtoalueelle!
  • Vuoden Kiipeilijä - Apo. Osallistunut ja organisoinut vuoden aikana useita kiipeilytapahtumia ja läpäissyt myös KTO:n näyttökokeen.
  • Vuoden Meloja - Jappe. Osallistunut kaikkiin vuoden aikana järjestettyihin melontatapahtumiin.

Ohjelmaosuus oli ruoan jälkeen enemmän tai vähemmän jatkuvaa ja ohjelmaa oli vaikea erottaa normaalista toiminnasta. Etenkin Ninnun johtamat jo perinteikkäät Laatikko-Ville ja Salla saivat juhlakansaan vipinää. Yhdistys on ainakin paikalle saapuneitten mielestä juhlansa ansainnut ja juhlinta jatkuikin pikkutunneille. Kaiken kaikkiaan tapahtumaa voidaan pitää onnistuneena ja hyvällä omallatunnolla tilaisuutta voidaan luonnehtia tähän mennessä parhaimmaksi Kerkesix ry:n vuosijuhlaksi!