Vuosijuhla 26.11.2005 tulilla

Tänä vuonna Kerkesix ry:n syyskokous ja vuosijuhla järjestettiin Espoossa, Nuuksion kansallispuistossa. Tapahtumaa varten oltiin varattu Kolmoislammin varaustulipaikka, jonne pystytettiin KSX-juhlakeskus lähes (koska ainahan voi varautua paremmin... ) kaikkine tarpeellisine oheistarvikkeineen. Juhlatilaksi oli ensisijaisesti varattu nuotion ympäristö, mutta sään kestäväksi versioksi oli pystytetty puolijoukkueteltta. Sää oli jälleen oivallinen ja varasuunnitelmaa ei tarvinnut ottaa käyttöön.

Kokous aloitettiin aikataulun mukaisesti kalenteriin merkittynä päivänä ja päätökset saatiin aikaiseksi. Kokouksen päätyttyä päästiin varsin nopeasti asiaan. Kuvio eteni perinteisesti ruokailulla ja väliin kuului erinäköisiä palkitsemisseremonioita.

Tämän vuoden Menú sisälsi alkuruokana kasviskeiton, pääruokana kanarisoton ja jälkiruokana PlayWith Me! Ateriaa oli varattu 10 litraa kutakin lajia, eikä ilmeisesti kukaan jäänyt nälkäiseksi.

Ruokalajien välissä palkittiin vuoden aikana ansioituneita jäseniä.

  • Vuoden Vaeltaja - Arde. Osallistunut kuluvan että aikaisempien vuosien aikana useisiin vaellustapahtumiin ja on edustanut seuraa useissa tilanteissa.
  • Vuoden Suunnistaja - Dale. Lyhyen, mutta intensiivisen suunnistuskoulutuksen jälkeen edusti seuraa Venlojen viestissä jossa antoi kaikkensa.
  • Vuoden Kiipeilijä - Jukkis. Osallistunut ja organisoinut vuoden aikana useita kiipeilytapahtumia.
  • Vuoden Meloja - Pete L. Osallistunut kaikkiin vuoden aikana järjestettyihin melontatapahtumiin ja on järjestänyt useita mahdollisuuksia harrastaa melontaa.

Kerkesix ry:n uusi puheenjohtajan nuija on otettu käyttöön ja nuija toimikin kokouksessa oivallisesti. Nuijan alasimeen kiinnitettiin seuran ensimmäisen puheenjohtajan Pasi Nissilän nimi ja vuodet 2003-2004 joina hän toimi puheenjohtajana.

Virallisen osuuden jälkeen juhlat jatkuivat epävirallisemman kaavan mukaan. Joulupukkia ei nähty, mutta paikalla vierailivat ainakin Laatikko-Ville ja Salla...