Vuosijuhla 25.11.2006 Halkiassa

Perinteisen vuorottelukaavan mukaisesti syyskokous ja vuosijuhla järjestettiin tänä vuonna (e)LVIS-olosuhteissa. Vuoden kuluttua olisi jälleen vuorossa siirtyä tulille kokoustamaan.

Halkian toimintakeskuksen emäntä ja isäntä Dale ja Flash olivat järjestäneet puitteet kuntoon ja vuosijuhlan onnistuminen ei jäänyt ainakaan kiinni juhlatilasta. Kokousta varten oli järjestetty oivalliset tilat ja tarpeelliset informaatiot saatiin heijastettua seinälle kaikkien nähtäväksi. Kaikkiaan kokoustelu saatiin hoidettua riittävän hyvin aikataulun mukaisesti ja politikointi ei jäänyt haittaamaan vuosijuhlaa.

Kerkesix ry:n kolmas toimintavuosi sai asiaan kuuluvat juhlat. Ohjelmassa oli illallista, palkitsemista, puheita, sekä akrobatiaa… Illan aikana esitettiin Teron ja Tonin toimesta videomateriaalia herrojen pohjoisnaparetkestä. Tämän lisäksi vakiovieraat Salla ja Ville kävivät tervehtimässä juhlakansaa.

Menú Vuosijuhla 2006 noudatteli perinteitä:

*  *  *  *

Kidneypapukeitto

*  *  *  *

Miedolla lämmöllä kypsennetty broilerin koipireisi\ Villiriisiseos\ Curry-kastike

*  *  *  *

Mustaherukkalikööri\ Mustaherukkamousse ja kermavaahto\ Kahvi

*  *  *  *

Play With Me

*  *  *  *

Vuoden 2006 sankaritekoja palkittiin seuraavasti:

  • Vuoden Vaeltaja - Emmi ja Ninnu. Pitkäaikaisesta Kerkesix ry:n edustamisesta. Useita mitalisijoja ja mestaruus Erävaelluksen SM-kilpailuissa, osallistumisia lumikenkävaelluksen SM-kisoihin, kävelyä ja huoltotehtäviä Sysimustilla Satkuilla.
  • Vuoden Suunnistaja - Ilpo. Pitkän linjan Kerkesix suunnistusta kehittänyt henkilö, osallistunut seuran historian jokaiseen Jukolan joukkueeseen.
  • Vuoden Kiipeilijä - Kerkesix köysistö. Heidi, Arde, Jussi ja Tinkke. Edusti yhdistystä näyttävästi kiipeilymatkalla Alpeilla.
  • Vuoden Meloja - N/A. Vuonna 2006 ei vuoden meloja palkintoa myönnetty.