Vuosijuhla 2007

Vuosijuhlan kiertoperiaatteen mukaan parittomana vuonna painutaan tulille taputtelemaan toisiamme selkään ja juhlistamaan yhdistyksen olemassaoloa periaatteella: taas vuosi lisää ennen konkurssia. Toissavuonna erinomaiseksi paikaksi havaittu Nuuksion Kolmoislammin varaustulipaikka palveli meitä jälleen erinomaisesti. Myös sää oli järjestetty lähes erinomaiseksi. Pikku pakkanen, kuutamo ja kuura maassa ei ainakaan heikentänyt tilaisuuden onnistumista.

Kun porukka jollain ihmeellisellä verukkeella on saatu kasaan (nyt käytettiin lähes rikollisen helppoa keinoa - kekkereitä) voitiin järjestää sääntömääräinen syyskokous, mikä sujuikin riittävällä energialla ja nopeudella. Riittävä edustus jäsenistöstä istui lusimassa kokouksen kädet täristen ruokaa ja juomaa odottaen.

Ateriapuolesta vastasivat kokkimestarit Tero &Tero, joiden käsien jäljiltä juhlapöytään ilmestyi saaristolaisleipää, loimulohta, keitettyjä perunoita sekä panna cottaa. Joitakin otteita reseptimaailmasta voi löytää sivustoltamme. Lämpimässä pikkujouluhenkisessä juomassa Red Devil kävi uimassa kirkkaissa kosken kuohuissa.

Perinteisen ohjelman mukaan palkittiin vuoden suorittajat: Anu ja Make nimettiin Vuoden Vaeltajiksi ansioinaan Erä-SM edustus ja Sysimusta Satku. Vuoden kiipeilijä Jukkis on aktivoinut Kerkesix ry:n kiipeilytoimintaa lauantaisilla kapuilusessioilla. Vuoden Suunnistaja 2007  TT on edustanut seuraa jokaisessa Jukolan Viesti -tapahtumassa, joihin Kerkesix on lähettänyt joukkueen. Kahvin ja Avecin (tai siis kahvia ei ollut) jälkeen paikalle ratsastivat pienillä poneillansa Salla ja Ville. Kiitokset heillekin panoksestaan juhlaamme.

Kulttuuri juhlassamme jakautui kahteen osaan. Musiikillisesta panoksesta vastasi TK:n Tivoli Audio PAL ja myöhemmässä vaiheessa KSX-miesnaislaulajat reippailla ulkoilmahenkisillä lauluilla. Myöhäisempää ilmaisutaidetta edustivat uudelleentulkinta kolmesta sepästä sekä "lyhyestä kaunis?" -tyyppinen akrobatia.